گیاه جوجوبا :

جوجوبا درختچه ای است بیابانی و بومی بخش هایی از قاره آمریکا، که سرخ پوستان آن مناطق از روغن آن به عنوان مرهمی برای درمان زخم استفاده می کردند.

روغن جوجوبا :

ساختار شیمیایی روغن جوجوبا بسیار شبیه روغن نهنگ یا مومِ سفید است اما آشکارا با دیگر روغن های گیاهی تفاوت دارد.

کاربرد نادرست عنوان «روغن» برای این عصاره گیاهی، به تصورات نادرستی درباره آن دامن زده است.

گیاه و روغن جوجوبا

با آن که مایع اکسید شده این گیاه به روغن جوجوبا شهرت دارد، اما ترکیب شیمیایی آن برخلاف تمامی روغن ها و چربی های گیاهی یا حیوانیِ دیگر است.

عصاره یا روغن جوجوبا مانند تمامی استرواکس های موجود در طبیعت، درکنترل رطوبت پوست و حفاظت از سطح پوست و مو در برابر تابش نور آفتاب نقش مؤثری دارد.

 

موارد استفاده :

جوجوبا در محصولات گوناگونی از جمله محصولات آرایشی، بهداشتی، غذایی، روان کننده ها ،عایق های الکتریکی، مواد کنترل کننده کف، روغن های حرارتی، پلاستی سایزرها و موادی که موجب به تعویق افتادن حریق می شوند، روغن های مبدل، حشره کش ها، هورمون های گیاهی، نرم کنند ه های چرم و در صنایع رنگ و چسب کاربرد دارد .

جوجوبا در صنایع آرایشی و بهداشتی

روغن و عصار ه حاصل از فرایند آماده سازی گیاه جوجوبا، یکی از ارزشمندترین مواد اولیه در صنایع آرایشی به شمار می آید.

خواص ممتاز ذاتی این گیاه، از جمله خاصیت نرم کنندگی، مرطوب کنندگی و پایداری در مقابل اکسیداسیون موجب شده است تا روغن و عصار ه جوجوبا در زمره یکی از بهترین لیپیدهای مورد مصرف در محصولات آرایشی و بهداشت پوست و مو قرار گیرد تا آنجا که سالانه دو هزار تن روغن جوجوبا در صنایع آرایشی و بهداشتی به کار می رود.

 یعنی حدود ۸۰ درصد تولید جهانی روغن جوجوبا به عنوان ماده اولیه تمامی معیارهای لازم برای کاربرد در صنایع آرایشی و بهداشتی را داراست .

روغن جوجوبا در واقع یک روغن نیست بلکه یک موم استراست که از بوته ای با نام Simmondsia chinensis گرفته می شود که در ایالات متحده رشد می کند.

 روغن جوجوبا روغنی مشابه روغنی که بر روی پوست انسان ایجاد می شود تولید می کند.

 استفاده از روغن جوجوبا در شامپو، موها را شفاف کرده و فولیکول های موی انسان را و نرخ رشد موهای انسان را به بالاترین حد خود می رساند.

امروزه روغن این گیاه در صنایع آرایشی و بهداشتی کاربرد فراوانی دارد.

در روغن جوجوبا چه ترکیباتی وجود دارد؟

از آنجایی که قسمت اعظم موهای ما از پروتئین ها تشکیل گردیده فتی اسیدهای موجود در روغن جوجوبا برای تغذیه ساقه و فولیکول مو ایده آل می باشد.

مزایای روغن جوجوبا وکاربرد آن برای مو :

مرطوب کننده پوست :

روغن جوجوبا با تشکیل لایه ای بر روی پوست ومو باعث مرطوب نگه داشتن آن شده واز آنجایی که مولکول های ساختاری روغن جوجوبا شباهت زیادی به مولکول های چربی پوست دارند کار روغن طبیعی برای حفظ رطوبت پوست و مو را انجام می دهند و باعث سلامتی مو و فولیکول های تشکیل دهندی آن شده و اعتدال چربی پوست و مو را فراهم می کنند.

پاک کننده ی پوست سر :

همانند یک نرم کننده طبیعی عمل می کند.

کنترل ریزش مو :

ریزش صد تار مو در طول شبانه روز نرمال و طبیعی می باشد وقتی این تعداد افزایش پیدا می کند باعث ایجاد نگرانی می گردد.

یکی از دلایل اصلی ریزش مو منافذ متخلخل روی پوست می باشد.

حجم دهندگی به موها :

استفاده از روغن جوجوبا در شامپو باعث می شود در طول روز موهایی سبک ، درخشان و براق ، صاف و غیر چسبنده داشته باشیم.

کمک به نقاط آسیب دیده مو :

روغن جوجوبا یک امولینت می باشد به این معنا که نقاط آسیب دیده روی ساقه مو را کنترل کرده و وز شدگی مو را بهبود می بخشد.

باعث تغذیه ساقه مو شده و امکان باز سازی هرگونه آسیبی را فراهم می کند .

رشد مو را تشویق می کند  :

زمانی که موی خو را با شامپو جوجوبا ماساژ می دهید گردش خون را بالا برده و از تغدیه فولیکول ها اطمینان حاصل شده موهای سالم رشد خواهند کرد .

سایر مزایای شامپو روغن جوجوبا وکاربرد آن برای مو :

ویتامین E موجود در شامپو قدرت مرطوب کنندگی در پوست و مو را دارد و تار مو را از ریشه تا ساقه مرطوب و شفاف نگه می دارد.

این روغن باعث افزایش قطر موها , خوش حالتی و درخشندگی آنها می گردد و به عنوان یک محافظ و ترمیم کننده عمل می نماید.

گوار موجود در این شامپو یک پلیمر طبیعی می باشد که از درختی به همین نام گرفته می شود و تاثیر به سزایی در نرم کنندگی پوست و مو دارد.

ترکیبات پلیمیری موجود در شامپو با پلیمرایز کردن مو الکتریسیته ساکن مو را از بین برده , مضرات رنگ مو را به حداقل میرساند. تثبیت کننده رنگ مو می باشد و با حفظ آب موجود بر روی فولیکول های مو آسیب های محیطی از جمله آلودگی های محیطی را به حداقل می رساند.

ویتامین B5موجود در شامپو، آبرسان و شفاف کننده موی سر می باشد.

خرید اینترنتی کرم روغن جوجوبا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پشتیبانی فروشگاه امیتان
ارسال پیام با واتس اپ